Home

Over ons

Mede door Corona evolueert SukréeSalée naar een levering-of afhaalformule van een beperkt aanbod van kant en klare maaltijden voor als de tijd er even niet is om zelf te koken.

Volg ons op facebook en Instagram voor onze wekelijkse aanbiedingen.

Gezien wij een sterke band hebben met Italië, waar we op geregelde tijdstippen naartoe gaan en verschillende contacten hebben, werken wij dan ook graag met mediteraans getinte gerechten.

Al onze bereidingen worden kleinschalig en met de beste verse producten klaargemaakt in onze professionele keuken, waar u uw bestelling kan afhalen en zo ook meteen een beeld kan vormen van hoe wij te werk gaan.

Onze ingrediënten komen van een leverancier van Italiaanse producten die rechtstreeks van kleine lokale producenten in Italië afneemt.

Naast onze nieuwe activiteit kan  U kan nog steeds bij ons terecht voor het assortiment dat wij vroeger aanboden.

SukréeSalée blijft de perfecte oplossing voor elke receptie, drink, feest of evenement.

Buffetten voor alle familiale gelegenheden, van babyborrel, communie- of lentefeest tot verjaardagsfuif. Wij werken samen met u, in functie van uw wensen en budget, de gepaste formule uit.

Fingerfood zowel hartig als zoet blijft in ons assortiment en is ideaal om binnen je bubbel toch een gezellig samenzijn te organiseren.

 

Ook voor grotere gelegenheden zoals bedrijfs- of personeelsfeest, opendeur of opening van uw nieuwe zaak kunnen wij zeker een meerwaarde betekenen.

 

Zoals de naam laat vermoeden bestaat ons gamma uit zowel hartige als zoete bereidingen.